Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní fazolačka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 80 min bez doby namáčení fazolí

100 min (20 min příprava + 80 min tepelná úprava, bez doby namáčení fazolí)

2. 2. 2022 16:57

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 241 kJ / 1 731 kcal
Bílkoviny64,96 g
Tuky87,18 g
Vláknina54,97 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,55 g
Sacharidy146,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

U nás nejvíce chutná s čerstvým pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazole, cibule, česnek, sádlo, slanina anglická, masox hovězí, protlak rajčatový, mrkev, omáčka chilli, sůl, paprika sušená pálivá, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Pikantní fazolačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2zPz