Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 660 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 10,70 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulku nakrájíme nahrubo a orestujeme na olivovém oleji v hluboké pánvi.
Krok 2: Přidáme lžíci rajčatového protlaku a ještě chvíli restujeme.
Dále přidáme rozmačkaný česnek, fazole a kukuřici. Necháme chvíli povařit. Krok 3: Dochutíme solí, pepřem a chilli.
Podáváme s čerstvým chlebem či bagetkou.
Dále přidáme rozmačkaný česnek, fazole a kukuřici. Necháme chvíli povařit. Krok 3: Dochutíme solí, pepřem a chilli.
Podáváme s čerstvým chlebem či bagetkou.
Zveřejněno 4. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole podle Smolíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMD8
Moje poznámka
Fazole podle Smolíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMD8
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 1 hodinou
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 11 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 11 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno 3. 5. 2025 16:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 44 minutami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 58 minutami
Bublanina II
Frana74 před 2 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 3 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 3 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 5 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 5 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 5 hodinami
Suroviny:
fazole červené,
fazole bílé,
kukuřice mražená,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
olej olivový
Komentáře (2)