Nivová pomazánka hotová raz dva
Velmi jednoduchá pomazánka z nivy na vás čeká v našem receptu. Smícháním pouze několika surovin získáte pomazánku vhodnou na chléb i pečivo. K podávání nachystejte hroznové víno, chuť se tím výrazně zjemní.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 696 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,12 g |
Tuky | 14,77 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 6,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nivu nastrouháme najemno.
Krok 2: Smícháme s pomazánkovým máslem, Ramou, majolkou, pepřem a sušeným česnekem dle chuti.
Krok 3: Podáváme s hroznovým vínem, který nivu hezky zjemní.
Zveřejněno 5. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nivová pomazánka hotová raz dva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY5j
Moje poznámka
Nivová pomazánka hotová raz dva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY5j
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 32 minutami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 46 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 50 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Suroviny:
pomazánkové máslo,
sýr niva,
cibule,
rama máslová,
majonéza,
pepř mletý,
česnek sušený,
víno hroznové
Komentáře (1)