Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 327 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky dobre umyjeme a aj so šupkou nakrájame na kolieska asi 5 mm hrubé.
Krok 2: Väčší kus alobalu prehneme na polovicu a stred vymastíme olejom.
Krok 3: Na vymastenú časť alobalu uložíme zemiaky, osolíme, okoreníme.
Krok 4: Na zemiaky dáme špargľu narezanú na asi 5 cm kúsky.
Krok 5: Navrch položíme vetvičku estragonu.
Krok 6: Zabalíme do balíčka a položíme na plech.
Pečieme v rúre na 180 °C asi 45 minút. Krok 7: Potom vyberieme, balíček otvoríme a ihneď podávame so zeleninou.
Pečieme v rúre na 180 °C asi 45 minút. Krok 7: Potom vyberieme, balíček otvoríme a ihneď podávame so zeleninou.
Zveřejněno 9. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřestový balíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJ05
Moje poznámka
Chřestový balíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJ05
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
chřest,
estragon,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (5)