Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 599 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,01 g |
Tuky | 110,05 g |
Vláknina | 10,11 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 34,54 g |
Postup přípravy
Na papír dáme dva tenké plátky másla, ostatní dáme do pánve a orestujeme na něm krátce cibuli s jablkem. Krok 3: Filety lososa osolíme, opepříme z obou stran a kůží dolů poklademe do připraveného pekáčku. Na každý filet dáme lžíci zakysané smetany a na ni rozdělíme cibuli s jablkem. Posypeme lupínky mandlí a vložíme do rozpálené trouby cca na 8-10 minut. Krok 4: Podáváme s různě upraveným bramborem, pyré nebo kaší.
Zveřejněno 5. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpxp
Moje poznámka
Losos na másle s jablkem, cibulí a Créme Fraiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpxp
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 19 minutami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 43 minutami
Domácí rizoto
MarketaAn před 1 hodinou
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 2 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 4 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 5 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 6 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 6 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 7 hodinami
Suroviny:
losos,
citron,
sůl,
pepř mletý,
cibule červená,
jablko,
lupínky mandlové,
máslo,
smetana zakysaná
Komentáře (3)