Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestková povidla z povidláku, v troubě pečená

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 285 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 240 min

285 min (45 min příprava + 240 min tepelná úprava)

13. 8. 2022 01:10

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Protože vlastním povidlák a zde jsou všechny recepty jen z vypeckovaných švestek, hledal jsem recept na povidla z nevypeckovaných švestek. Takže tento recept je z pořadu ČT "Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gregusa Gregusa

14. 8. 2022 11:06

Marie Svarcova: ano, jsou výborná a výhodou je, že nemusíte stát u sporáku a furt míchat. Já použil pekáč s nepřilnavým povrchem, takže to bylo ještě snažší.:-K

bofinka

13. 8. 2022 12:10

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 8. 2022 11:23

:-)<3:yes: z trouby jsou skvělá :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: švestky, cukr, ocet, rum

TopRecepty.cz

Švestková povidla z povidláku, v troubě pečená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8DmQ