Švestková povidla z povidláku, v troubě pečená
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Protože vlastním povidlák a zde jsou všechny recepty jen z vypeckovaných švestek, hledal jsem recept na povidla z nevypeckovaných švestek. Takže tento recept je z pořadu ČT "Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2022 11:06
Marie Svarcova: ano, jsou výborná a výhodou je, že nemusíte stát u sporáku a furt míchat. Já použil pekáč s nepřilnavým povrchem, takže to bylo ještě snažší.
13. 8. 2022 12:10
www.ceskatelevize.cz/porady/12059685760-co-nase-babicky-umely-a-na-co-my-jsme-zapomneli/220562220460031/
Dovolila jsem si pridat odkaz, moc hezke povidani
Dovolila jsem si pridat odkaz, moc hezke povidani
13. 8. 2022 11:23
z trouby jsou skvělá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ochutnejte nejlepší švestkové koláče. Poradíme, jak upéct oblíbený moučník plný sladkého ovoce a lahodné drobenky
Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání?
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Suroviny: švestky, cukr, ocet, rum
Švestková povidla z povidláku, v troubě pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8DmQ
3 názory