Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na zelenině II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 10. 2022 12:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 552 kJ / 371 kcal
Bílkoviny16,19 g
Tuky3,21 g
Vláknina49,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 845 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy46,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

4. 10. 2022 21:28

Jana Pá: "Ale kůži dolů je klasika,"
Ještě jsem nepotkal rybáře - kuchaře, který by kapříka zbavoval kůže...
No, pokud ale by bylo psáno "kůžÍ dolů je klasika," tak jsem jako hrob ;-)

Jana Pá

4. 10. 2022 15:32

Na zelenině se kapr určitě neopeče, musí se dělat zvlášť, pak do zeleniny jen tak "dodělat" jen tak přemýšlím, že mám nejen pár kaprů i rybáře doma ;-) Jinak pěkná fotka . Ale kůži dolů je klasika, vždy je to lahodnější a asi <3

Eja57 Eja57

4. 10. 2022 15:21

olgam: pro méně zkušené - pokud s kůží, tak nejdřív kůží dolů předpokládám, a pak otočit a opect kůži dozlatova, aspoň já bych to tak udělala

olgam

4. 10. 2022 14:39

Ale někdo má kůži rád, tak ji tam může nechat.

Eja57 Eja57

4. 10. 2022 12:54

Podle fotky soudím, že filety bez kůže, je to tak? By možná bylo fajn dopsat do receptu.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kapr, česnek, koření, sůl, máslo, olej, mrkev, celer, cibule, paprika, rajče

TopRecepty.cz

Kapr na zelenině II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31RX4