Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,30 g |
Tuky | 29,04 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 61,10 g |
Postup přípravy
Hrst borůvek odložíme stranou na pozdější ozdobení. Krok 2: Šlehačku zahřejeme, vsypeme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat. Krok 3: Poté vlijeme do jogurtu a elektrickým ručním šlehačem dobře prošleháme. Krok 4: Ochutnáme a je-li potřeba, osladíme medem nebo cukrem a znovu prošleháme. Krok 5: Přidáme borůvky, opatrně, ručně promícháme a naplníme do misek.
Dáme do lednice ztuhnout alespoň na 4 hodiny.
Zveřejněno 31. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYqD
Moje poznámka
Borůvkový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYqD
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 56 minutami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 13 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 15 minutami
Uzený guláš
brtna před 38 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 12 hodinami
Suroviny:
borůvky,
jogurt bílý,
smetana,
želatina prášková,
med
Komentáře (6)