Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 112 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 47,73 g |
| Vláknina | 5,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,60 g |
| Sůl | 16,50 g |
| Sacharidy | 14,20 g |
Postup přípravy
Potom napíchneme plátek limetky, který můžeme přeložit napůl. Krok 3: Na špejle napichujeme střídavě lososa a limetku. Prvním a posledním kouskem na špejli by měl být losos. Krok 4: Takto připravené ražniči grilujeme z obou stran cca 2 minuty na dobře rozpáleném grilu nebo grilovací pánvi. Krok 5: Hotové ražniči dáme do uzavíratelné nádoby, posypeme oreganem, zakryjeme a necháme asi 2 minuty odstát. Podáváme s ajvarem.
Zveřejněno 9. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXDG
Moje poznámka
Lososové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXDG
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s masem a se smetanou
AlienkaKalousova před 31 minutami
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 40 minutami
Koka sušenky
veveruska73 před 2 hodinami
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 14 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 15 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 17 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 17 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 18 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 18 hodinami
Suroviny:
losos,
podravka,
olej olivový,
limetka,
podravka,
koření oregáno čerstvé
Komentáře (1)