Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biskupské řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 10 min

50 min (40 min příprava + 10 min tepelná úprava)

17. 12. 2022 14:11

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 846 kJ / 441 kcal
Bílkoviny6,50 g
Tuky4,70 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy88,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když zbylé linecké těsto nevyjde na celý plech a od jiného např. princezkového také, smícháme je dohromady a dáme na chvíli do lednice.

Pojmenovala jsem je Biskupské řezy, protože je v nich náplň jako do Biskupského chlebíčku, co pekla moje babička.

Máte další druh cukroví, aniž byste ho plánovali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: těsto linecké, kakao, kůra pomerančová kandovaná, oříšky

TopRecepty.cz

Biskupské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkDvv