Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku

Pomalu pečeným kolenem můžeme pohostit nejen na letním venkovním posezení, ale také třeba na Silvestra. Koleno nejprve namarinujeme, necháme odležet a pak pomalu pečeme. Skvěle chutná s čerstvým chlebem a zeleninou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 310 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 300 min bez doby marinování

310 min (10 min příprava + 300 min tepelná úprava, bez doby marinování)

30. 12. 2022 12:48

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na přípravu budeme potřebovat marinovací stříkačku s jehlou.

Dělávám léta a vždy se koleno rozpadá a chutná tak akorát s chlebem, křenem, feferonkami, cibulkami,případně okurkami a hořčicí nebo kysaným zelím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 12. 2022 14:29

:-)<3:yes::yes:také dělávámn, je skvělé :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: koleno vepřové uzené, sůl, česnek sušený, paprika sušená uzená, pepř mletý, voda, hořčice dijonská, olej

TopRecepty.cz

Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxxoG