Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 131 kJ / 2 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,17 g |
Tuky | 65,06 g |
Vláknina | 58,88 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 437,87 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu a scedíme. Necháme vychladnout.
Krok 2: Růžičky brokolice a hrášek rychle povaříme al dente, scedíme, brokolici nakrájíme na kostky.
Krok 3: Mezitím nakrájíme omytou zeleninu na kostky. Papriky, okurku, rajčátka jen rozkrojíme, olivy též, ale nálev ponecháme na dresink
Krok 4: Na dresink smícháme všechny ingredience ve větší misce, důkladně promícháme.
Krok 5: Poté smícháme vychladlé těstoviny s nakrájenou zeleninou a dresinkem a promícháme. Necháme chvíli v chladu uležet a můžeme podávat.
Zveřejněno 5. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxj0
Moje poznámka
Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xxj0
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 9 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 10 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 12 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 12 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 13 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 14 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 14 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 16 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
sůl,
rajče,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
okurka salátová,
olivy černé,
rajče cherry,
brokolice,
hrášek mražený,
parmazán,
sušená bazalka,
petrželka,
hořčice dijonská,
ocet vinný,
šťáva citronová,
olej olivový,
olivy,
sůl,
pepř
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.