Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 643 kJ / 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,56 g |
Tuky | 25,13 g |
Vláknina | 6,47 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 58,15 g |
Postup přípravy
Potom filé vyberieme a udržiavame v teple. Krok 2: Do výpeku pridáme múku, pretlak, víno, smotanu a metličkou rozšľaháme.
Necháme krátko povariť. Krok 3: Filé prelejeme omáčkou a podávame s opečenými zemiakmi.
Zveřejněno 7. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé na česneku s omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxxJ0
Moje poznámka
Filé na česneku s omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxxJ0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 1 hodinou
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 5 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 6 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 8 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 8 hodinami
Suroviny:
filet rybí,
česnek,
sůl,
mouka hladká,
olej,
protlak rajčatový,
smetana,
víno bílé,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (4)