Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělský ptáček z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava)

8. 4. 2023 10:36

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 892 kJ / 930 kcal
Bílkoviny28,49 g
Tuky78,95 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,67 g
Sacharidy24,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že zřejmě takto připravuje ptáčky asi každý ale nenašla jsem stejný dělaný v troubě. Dělám je tak nejméně 30 let.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, cibule, sádlo, špek, šunka, okurky sterilované, lák z okurek, vejce, vývar hovězí, jíška tmavá instantní

TopRecepty.cz

Španělský ptáček z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJLZG