Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 22,51 g |
Vláknina | 5,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zmesou natrieme stehná z oboch strán a necháme 1 hodinu odležať. Krok 2: Očistené batáty a zemiaky nakrájame na kolieska asi 5 mm hrubé a dáme do zapekacej misy. Premiešame so soľou. Krok 3: Navrch uložíme stehná.
Podlejeme asi 1,5 dl vody. Krok 4: Zakryjeme alobalom a pečieme v rúre na 180 °C asi 45 minút.
Potom odkryjeme a dopečieme dozlata. Krok 5: Podávame so zemiakmi, zeleninovým šalátom, kyslou uhorkou alebo podľa svojej chuti.
Zveřejněno 4. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehýnka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZOm3
Moje poznámka
Kuřecí stehýnka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZOm3
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 12 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 5 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 5 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 6 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 7 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 9 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 11 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
nať petrželová,
křen,
olej,
batáty,
brambory,
sůl
Komentáře (3)