Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí maso s pažitkovou omáčkou

Zbylo vám z polévky vařené hovězí maso? Připravte k němu jednoduchou krémovou omáčku z toustového chleba, mascarpone, žloutků, majonézy a pažitky a vychutnejte si ho s bramborami a vaší oblíbenou zeleninou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min bez doby uležení v lednici

15 min (15 min příprava, bez doby uležení v lednici)

5. 5. 2023 20:54

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 422 kJ / 818 kcal
Bílkoviny18,34 g
Tuky69,76 g
Vláknina2,53 g
Cholesterol 515 mg
Sodík 490 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy27,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 5. 2023 08:24

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, chléb toustový, mléko, žloutek, mascarpone, majonéza, omáčka worcesterová, ocet, sůl, pepř mletý, cukr, pažitka

TopRecepty.cz

Vařené hovězí maso s pažitkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8wl1