Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík

Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak doplní karlovarský knedlík a jemná houbová omáčka.

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 120 min

160 min (40 min příprava + 120 min tepelná úprava)

4. 9. 2023 05:52

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie17 363 kJ / 4 150 kcal
Bílkoviny85,20 g
Tuky238,43 g
Vláknina47,22 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 3,04 g
Sůl7,16 g
Sacharidy322,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, libeček, bobkový list, tymián, jalovec, víno bílé, stehno králičí, cibule, česnek, olej řepkový, máslo, sůl, pepř mletý, tymián, vývar masový, mouka hladká, smetana 33%, houby, rohlík, mléko, sůl, petrželka, vejce, máslo

TopRecepty.cz

Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk6An