Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem

Ke svátečnímu obědu, nebo rodinné sešlosti, je pečený králík ideální volbou. Vyzkoušejte francouzský recept na králíka braillon, s dijonskou hořčicí a smetanovo-vinnou omáčkou. Pokrm perfektně doplní šťouchané brambory.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 125 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 90 min

125 min (35 min příprava + 90 min tepelná úprava)

4. 2. 2024 20:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 010 kJ / 1 436 kcal
Bílkoviny10,84 g
Tuky125,40 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 301 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,85 g
Sacharidy25,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 2. 2024 14:04

Sunshine: :-D:-D:-D:yes:

Sunshine

5. 2. 2024 14:00

Simona Skolakova: I mladej zajíček by šel :-D;-)

RubyRom RubyRom

5. 2. 2024 10:20

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji :-K

RubyRom RubyRom

5. 2. 2024 10:13

maris: Tak se jmenuje ta úprava králíka.
Na internetu je několik receptů s tímto názvem. Koukni do Googlu. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 2. 2024 09:37

:-)<3:yes::yes: Souhlasím se Simonkou, také jsme chovali králíky (ne v takovém množství). Dnes bych si ho také ráda dala. Tvé recepty jsou úžasné - jeden lepší než druhý a ty nápady super na vydání "králičí kuchařky".:-K

maris maris

5. 2. 2024 09:30

RubyRom: Recept se mi moc líbí,:yes: jen bych se chtěla zeptat, co je to braillon:-8, hledala jsem to ve slovníku a nic jsem nenašla. Hledala jsem to i ve spojení králík braillon - a nic:-) Francouzskou kuchyni mám ráda, tak mě to zajímá:-)

RubyRom RubyRom

5. 2. 2024 08:33

Simona Skolakova: Tak to naprosto chápu. Já jsem vyrostla ve městě tak jsme králíky neměli, takže trauma z dětství nemám, naštěstí :-D<3, léta už žiju na vesnici a má to své výhody, hlavně nyní, ve stáří, ten klídek oceňuji. A do města, když je potřeba to mám kousek.
Králíci se nám zatím nepřejedly díky mnoha způsobům na jaké je upravuji, baví mě to. :-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 2. 2024 00:36

tak to trošinku závidím kdysi jsme chvali králíky jako holka si pamatuji měli jsme jich aj 150 kusů no to bylo něco protože pořád jen králíky my jako děti jsem už byli jako v těch Troškových trilogii jen jsme je teda nwtrávili barvičkami,ale už nám to lezlo krkem:-D:-D:-D:-Djo a dnes je to horší tenkrát jsme pohrdali a dnes pěkného mladého ušáka aby pohledal:-D:-D:-D:-D:-Djo doba se mění vážení!!!Jak já bych si dala krásného mladého králíčka ,ale není!!!!<3<3<3<3

RubyRom RubyRom

5. 2. 2024 00:07

Moanka: Je to moc dobré, my máme domácí králíky, tak se snažím dělat různě. :-K

Moanka Moanka

4. 2. 2024 21:38

Recept se mi moc líbí. :-8 Mám zas zamluveného králíčka z domácího chovu, takže si ukládám… ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: stehno králičí, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, máslo, olej, víno bílé, rozmarýn, tymián, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrLNn