Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem

Dušená zelenina na másle je výbornou volbou pokud chcete odlehčit jídelníček. Pokud ji připravíte na skus a dobře ochutíte, nebude vám maso na talíři vůbec chybět. Nejlépe chutná s bramborem.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

20. 4. 2024 09:21

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 249 kJ / 298 kcal
Bílkoviny10,16 g
Tuky13,16 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy27,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 4. 2024 12:29

zuzi777a: :-) Moc děkuji a přeji krásný den.:-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

20. 4. 2024 12:23

Dobrota na talíři! Dala bych si i nášup! <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 4. 2024 11:46

RubyRom: :-) jo jo , také to mám rtáda, děkuji a přeji krásný a pohodový den :-K

RubyRom RubyRom

20. 4. 2024 11:39

To by mi chutnalo:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kedlubna, mrkev, cuketa, hrášek, sušená zelenina, sůl, pepř mletý, máslo, dýně, batáty, česnek mědvědí, parmazán

TopRecepty.cz

Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kW1J