Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Vepřové maso se řadí v naší gastronomii mezi nejčastěji připravovaný druh masa. V tomto receptu najdete inspiraci na vepřové kotlety s rajčaty, paprikou, houbami a kořením. Takto připravené kotlety můžete podávat ve všední, ale i sváteční den.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 739 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 10,77 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgG4
Moje poznámka
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgG4
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 20 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 33 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 35 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Suroviny:
kotleta,
olej,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
rajče drcené,
lusk paprikový,
houby sušené,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo,
cukr,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)