Rychlá boloňská omáčka
Slavná boloňská omáčka chutná opravdu výborně, vyžaduje ale dlouhý čas na přípravu. Ochutnejte tuto zjednodušenou verzi, kterou připravíte mnohem rychleji. Hodí se na lasagne nebo jiné těstoviny.
Suroviny pro 5 porcí
4 -6 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 140 kJ / 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,82 g |
| Tuky | 28,62 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 10,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli.
Krok 2: Přidáme maso, orestujeme, aby maso nebylo syrové, a promícháme.
Krok 3: Osolíme, opepříme a přidáme protlak, cukr, koření a prolisovaný česnek.
Krok 4: Promícháme a krátce povaříme.
Krok 5: Podáváme s těstovinami.
Zveřejněno 25. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá boloňská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G68rK
Moje poznámka
Rychlá boloňská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G68rK
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 13 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 1 hodinou
Celozrnné housky
Manik před 1 hodinou
Margot koláč s jablky
jestedka před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 3 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 3 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 14 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 15 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 15 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
protlak rajčatový,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
cukr,
pepř mletý,
koření provensálské
Komentáře (3)