Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 0,90 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 48,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RQz
Moje poznámka
Francouzská zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RQz
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Tématické fráze:
francouzká polévka,
francouzská polévka s těstovinou,
francouská polévka,
zeleninová polévka recept,
francouzská polívka,
francouzská kuchařka,
recept na francouzkou polévku,
zeleninová polévka,
francouzká cibulačka,
francozská polévka,
francouzská kuchyně recepty,
francouzská zelňačka,
francouzke polevky,
francouzska zelenina,
francouzká polívka,
francouzská polávka,
francouzká polévka s mušličkami,
francouzka zeleninova polevka,
francouska polivka,
francouská zelná polévka
Suroviny:
mrkev,
pórek,
zelí hlávkové,
brambory,
sůl,
koření černé mleté,
kopr,
olej
Komentáře (6)