Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Tento jednoduchý a zároveň luxusní recept vás okouzlí svou kombinací jemného parmazánu, krémové kysané smetany a dokonale zapečených brambor. Perfektní jako příloha nebo hlavní chod, který nadchne vaši rodinu i hosty.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,79 g |
Tuky | 110,70 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 33,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81MP
Moje poznámka
Zapečené brambory plněné parmazánem s kysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81MP
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Suroviny:
brambory,
sůl,
pepř mletý,
smetana kysaná,
sýr parmazán strouhaný,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
máslo,
sýr parmazán strouhaný
Komentáře (9)
Děkuji za připomenutí “lodiček” a jejich úžasnou obměnu…