Chowder s treskou
Chowder je oblíbená americká polévka, obvykle připravená z mořských plodů či ryb. Protože je velmi hustá a sytá, můžeme ji podávat i jako hlavní chod. Tentokrát ji připravíme z tresky, čedaru, pórku a brambor.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 430 kJ / 2 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,15 g |
Tuky | 168,68 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 3,14 g |
Sůl | 7,72 g |
Sacharidy | 64,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chowder s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319DA
Moje poznámka
Chowder s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319DA
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Raslik před 7 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 48 minutami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 1 hodinou
Václavkový guláš
Sahula před 1 hodinou
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 1 hodinou
Guláš z václavek
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 3 hodinami
Klasické palačinky
Vendeliin před 4 hodinami
Suroviny:
slanina,
máslo,
cibule,
pórek,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar rybí,
brambory,
smetana,
sýr chedar,
filet z tresky,
petrželka hladkolistá
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Přeji krásný zbytek roku a zdravý a šťastný ten rok příští… 😊
Přeji pěkné dny…
Kamarádka říkala, že tu si udělají na Vánoce.