Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Zkuste kuřecí játra vymazlit pečlivou přípravou a přidáním kvalitních přísad. Moravské červené víno, spaření kousků jater i konečné dochucení udělá z obyčejné lehce dostupné suroviny skvělé jídlo pro labužníky!
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpEBX
Moje poznámka
Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpEBX
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 11 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 5 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 9 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 10 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 10 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 10 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 11 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 11 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 11 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 11 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej,
cibule červená,
víno červené,
krém balsamico,
pasta rajčatová,
cukr,
sůl,
tymián čerstvý,
petrželka
Komentáře (3)