Staročeská cibulová omáčka
K uzenému masu se hodí dobrá omáčka. Jakmile maso uvaříme, vývar z něj můžeme použít na přípravu této lahodné omáčky. Na základ z cibulové omáčky vylijeme vývar, dochutíme a máme hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská cibulová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Z0
Moje poznámka
Staročeská cibulová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Z0
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 5 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 8 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 9 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 5 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 5 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 7 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 8 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 9 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 11 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 13 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 13 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar uzený
Komentáře (3)