Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená krkovička

Krkovice je oblíbeným masem na gril, skvěle ale chutná i upečená v troubě. Je totiž pěkně prorostlá, a díky tomu šťavnatá. Pořádný kus masa ochucený pikantním kořením upečeme doměkka a snadno tak vytvoříme večeři, na které si všichni pochutnají.

Hodnocení receptu je 5,0 (74×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava)

20. 9. 2009 22:02

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 944 kJ / 2 616 kcal
Bílkoviny284,62 g
Tuky146,41 g
Vláknina21,70 g
Cholesterol 672 mg
Sodík 785 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy35,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzka

23. 9. 2011 18:15

Ano, ano, toto je krkovička podle pana Pohlreicha :) tu máme doma nejraději :)) :-p:yes:

Venca

6. 9. 2011 17:01

Už se peče! :-p

jitule jitule

22. 5. 2011 06:38

Dnes jdu do ní. :-p Bude s bramborovou kaší a okurkovým salátkem. :yes: +1

skypp

17. 10. 2010 08:13

super super super není co dodat:-D:-D:-D

Johanka

29. 3. 2010 20:48

Jeníčku, tohle je babiččin starý recept a je vynikající. Moc Tě zdravím. Paa v Rožnově:-))

bohdana

10. 1. 2010 15:30

Vyborne masicko,všem chutnalo a je pochvaleno.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2009 20:13

Lu.Bella a to tady od Jeníčka je takových dobrot mnohem víc!;-)

Lu.Bella Lu.Bella

18. 10. 2009 20:06

Musela jsem se kvuli vám zaregistrovat a pochválit vás ;-)
Fakt perfektní jídlo, poprvé jsem upekla masíčko ták, že jsme si chrochtali - Děkuji :-!:yes::-K

vybusna vybusna

9. 10. 2009 10:51

to ako sa zobrazuju teraz fotky je uzasne...ja som si az doteraz myslela, ze tam na tom platku su zampiky a neslo mi to raz dokopy....a hla ved to je cesnak:-*...pecenu krkovicku milujem..hlavne ked je prerastana...cholesterol nas kazdodenny
+

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

9. 10. 2009 10:36

Jendo to je radost se jen koukat. Já bych to zblajznul taky tak, ale raději s bramborovým knedlíkem se zelím. Máš + bodík.
Opravdu kde se ty dobrá jídla tak narz berou.CHYBA u mne další bod to nevzalo. Ten pamatovák, Hernaj jak se tomu říká ? Keramika, nebo sleněnka, nebo nějak tak . HI HI Václav.

Madison

3. 10. 2009 05:33

Jendo, vyzkousela jsem Vas recept a reknu, Vam nema chybu. Dekuji ,moje reputace v kuchyni diky Vam povysila. :-))

evík

30. 9. 2009 10:44

prosím jak se dělá kočičák:-*

majda1512

29. 9. 2009 10:35

Měla bych dotaz, Jendo, peču to přikryté nebo odkraté? Děkuji.

Iriska Iriska

23. 9. 2009 08:42

Perfektní recept, perfektní fotky. Když bych chtěla být hodně spravedlivá, tak dám bodů 10. Ale to nejde, takže aspoň jeden ;-):yes:+

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená krkovice pečená krkovička pečená krkovice v celku krkovička recepty krkovička pečená krkovice recept pečená krkovice vcelku recepty z krkovice pecena krkovicka recept krkovice recept pečená krkovička v troubě pečena krkovice s kosti krkovicka pecena krkovice pečená recept na pečenou krkovici krkovice recepty vepřová krkovice pečená vcelku krkovicka recept vepřová krkovice v troubě krkovice s kostí recept

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, kmín celý, pepř mletý, sůl, sádlo, olej

TopRecepty.cz

Pečená krkovička

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PZO4