Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Šípková omáčka je oblíbenou českou klasikou. Ve zjednodušené verzi ji můžeme připravit k vařenému uzenému masu a podávat s opečeným bramborovým knedlíkem. Pochutná si celá vaše rodina.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJVK
Moje poznámka
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJVK
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 4 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 5 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 5 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kajkajak před 59 minutami
Ledvinky dušené
josef.ridic před 1 hodinou
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 2 hodinami
Těsto na pizzu
[email protected] před 3 hodinami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 3 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 4 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 4 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 4 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 4 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
máslo,
mouka hladká,
marmeláda šípková,
víno červené,
vývar uzený,
brusinky,
sůl,
kůra citronová,
cukr
Komentáře (1)