Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Šípková omáčka je oblíbenou českou klasikou. Ve zjednodušené verzi ji můžeme připravit k vařenému uzenému masu a podávat s opečeným bramborovým knedlíkem. Pochutná si celá vaše rodina.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJVK
Moje poznámka
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJVK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 13 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 35 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
máslo,
mouka hladká,
marmeláda šípková,
víno červené,
vývar uzený,
brusinky,
sůl,
kůra citronová,
cukr
Komentáře (1)