Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Králičí maso má velice jemnou chuť a navíc také nízký obsah tuku. Perfektně se tak hodí do redukční diety, i do té nízkosacharidové. Šťavnaté maso podáváme s hrníčkovým knedlíkem z mandlové mouky.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRBw
Moje poznámka
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRBw
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 3 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 4 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
brtna před 55 minutami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 hodinou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 2 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 4 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 5 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 5 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
sůl,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
droždí lahůdkové,
vývar masový,
smetana,
houby sušené,
máslo,
sůl,
kypřící prášek,
vejce,
mouka mandlová
Komentáře (4)