Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Králičí maso má velice jemnou chuť a navíc také nízký obsah tuku. Perfektně se tak hodí do redukční diety, i do té nízkosacharidové. Šťavnaté maso podáváme s hrníčkovým knedlíkem z mandlové mouky.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRBw
Moje poznámka
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRBw
Nejnovější recepty
Makovec s hruškami
Přidáno před 6 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bratislavská buchta
Sylvinka před 14 minutami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 40 minutami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 2 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 3 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 4 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 4 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 5 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
sůl,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
droždí lahůdkové,
vývar masový,
smetana,
houby sušené,
máslo,
sůl,
kypřící prášek,
vejce,
mouka mandlová
Komentáře (4)