Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 427 kJ / 2 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,56 g |
Tuky | 26,03 g |
Vláknina | 29,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 416,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmíňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xxJ
Moje poznámka
Kmíňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xxJ
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 9 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 7 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 7 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 8 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 8 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 8 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 9 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 9 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 9 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí indiánci,
domácí indiánky,
chléb nevykynul,
kváskový chléb nevykynul,
žitný chleba domácí,
drobivost chleba,
chleba nevykynul,
domací pekárna chléb nevykynul,
kynutý chléb nevykynul,
indianci recept,
kynutí ze žitného kvásku,
domácí pekárna recepty kvásek,
domácí kmínák-chleba,
chléb z kvásku nevykynul,
prosly cottage,
recept chleb kminak,
chleba kmínák,
pečení chleba nevykynul,
jak udělat domácí kvá,
ak udelat kvasek
Suroviny:
pivo světlé,
voda,
sůl,
cukr,
olej,
kmín celý,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka celozrnná žitná jemná,
kvas žitný,
droždí
Komentáře (33)
Jsi si jistá, žes dala pivo i vodu? (- snad se nebudeš zlobit, že se tě tak ptám, ale většinou je příčinou nepovedeného chleba jednoduchá chybka
Jestli si jistá jsi, co nejdříve ho udělám znovu a mrknu se
A ještě jeden kvásek je tady,ale s tím nemám vlastní zkušenosti http://www.toprecepty.cz/recept/6911-dvoudenni-kva...
Shi, kmín částečně opadal, ale nevadí to, chlebík je od něj krásně navoněný - a to mi stačí. Pokud bys chtěla, aby kmín na chlebu držel, doporučuju těsto před posypem ještě pomáznout rozšlehaným vejcem.
Co ten kmín, neopadal ti?
+