Játra po skotsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,30 g |
Tuky | 13,90 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 34,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2009 09:24
mám veľa receptov na prípravu pečene, manžel ju má veľmi rád. tento spôsob je pre mňa nový, vyskúšala som ho na mužovi, veľmi mu to chutilo.dávam bodík
9. 7. 2009 19:56
Jani R. slaninu jsem vypekla a pak opravdu na ubrousku osušila, ale na množství kalorií to určitě zásadní vliv mít nebude.
A souhlasím s Gabinou - chtělo by to whisku, ale s rumem to taky šlo. Manžel to na stupnici 1-10 ohodnotil 10,99 Podle něj - nejlepší játra co jedl +++
A souhlasím s Gabinou - chtělo by to whisku, ale s rumem to taky šlo. Manžel to na stupnici 1-10 ohodnotil 10,99 Podle něj - nejlepší játra co jedl +++
3. 2. 2009 12:10
Oldo, možná, že Skoti tak šetří, že nahrazují whisky rumem
2. 2. 2009 20:22
No jo, méně kalorií! Z tohoto důvodu používám kůži od slaniny.Q Čím tvrdší, tím delší dobu se dá recyklovatQQQ ..... Obávám se, že autor jen tak od oka střelil ten RUM. Žeby proto se to jmenovalo "po skotsku" protože Skoti nemají na whisky? Mám rád květák s kakaem, ale játra s vanilkou? No nic, budu muset uvařit...
2. 2. 2009 18:02
Jani určitě proto aby toho tuku a i těch kalorií bylo měně
2. 2. 2009 17:55
Hmmm, asi nic, no, jen asi nechápu, proč se to dělá Ale díky za vysvětlení, Mílo
2. 2. 2009 17:39
Plátky slaniny osmahnu, dám na papírovou utěrku a další utěrkou jemně osuším, odsaju přebytečný tuk. Hotový pokrm tím ozdobím. Co je na tom k nepochopení ?
2. 2. 2009 17:23
Asi jsem fakt blbá, ale umí mi tady někdo vysvětlit, jak mám slaninu "osušit"? Já bych fakt docela ráda viděla na tohle postup, jak se suší slanina v ubrousku Jinak, játru mám ráda na všechny způsoby, ale ten postup...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 58 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 minutami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 19 minutami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 43 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 13 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kančí játra kančí vnitřnosti kančí játra recept kančí játra recepty hovězí játra recept játra z kance recept na kanci jatra recepty z jater hovězí játra recepty játra recepty pokrmy z jater nejlepší recepty z jater pokrmy z vepřových jater nejlepší játra kan jtra recepty játra kanci vnitrnosti recepty játra recept recept kančí játra jatra na pepri
Suroviny: játra vepřová, slanina, mouka hladká, rum, paprika sušená sladká, tabasco, sůl, pepř
Játra po skotsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NG2
8 názorů