Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čert

Nejen doma, ale i na některých školách se pečení čertů v předvánoční době stalo tradicí. Při ní se děti motivují k ruční práci, kde mohou uplatnit svou kreativitu. Vytváření čertů z kynutého těsta dle tradiční receptury děti nesmírně baví.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby kynutí těsta

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby kynutí těsta)

2. 12. 2009 12:02

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 180 kJ / 4 584 kcal
Bílkoviny114,02 g
Tuky105,12 g
Vláknina32,85 g
Cholesterol 748 mg
Sodík 624 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy779,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Použít můžeme jakékoliv těsto na vánočku, třeba http://www.toprecepty.cz/recept/5964-vanocka-ii/

Tyto postavičky se u nás doma vždycky pekly před Mikulášem a říkalo se jim "pajtáši".

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

2. 12. 2009 12:03

:-)) :yes: a bodík už letí

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: certi z kynuteho testa čert z kynutého těsta čert z těsta certi z testa čert obrázek čerta kynutý čert kynutí čerti jak upéct čerta obrázky čerta kynutí čertíci certi těsto na čerty obrázky čertů obrázky čert a mikuláš čert obrázek čert a mikuláš obrázky čerti obrázky postavička čerta recept čert

Suroviny: voda, cukr, droždí čerstvé, máslo, rozinky, vejce, sůl, mouka hladká, vejce, mandle plátkové

TopRecepty.cz

Čert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1E6