Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky na černém pivu

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 1. 2010 12:02

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 578 kJ / 377 kcal
Bílkoviny11,72 g
Tuky3,07 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

24. 10. 2010 12:25

:-p:-K:yes:

Pawla

14. 9. 2010 13:46

Tak to bude zítra k véče ;-) Dávám bodík :yes:

Jana Pá

14. 9. 2010 13:26

Takže já dnes uvařila, ale přidala jsem lečo (bylo zrovna volné v lednici):-O, pivo jsem dala Šerák (to používá můj muž);-), ale musím říci, že i tak to bylo velice:-p, nemám to tak hezké -červené (to bude tím kečupem), ale je to moc dobré:-p,pokud bude vadit má fotka, tak stačí říci a půjde ...tam:-?:-D

beruna1

19. 3. 2010 21:46

bezva mńamka-supr nápad,fakt lepší než buřty :yes::-p

Jenda1 Jenda1

9. 1. 2010 19:32

Mleté maso mám rád v jakékoliv úpravě, karbanátky jsem nedělal několik let, ale v této úpravě se na ně těším;-). :-!:-)):yes::-K:-K +10

Gabina

5. 1. 2010 11:04

Ivulinko, recept na karbanátky s lečem je tady taky http://www.toprecepty.cz/recept/8368-karbanatky-s-...

zizala zizala

4. 1. 2010 21:13

Ivulinko, myslím, že by to určitě šlo, možná to bude malinko řidší, kečup je oproti nálevu z leča hustý, ale jinak nevidím problém. Dokonce si myslím, že chuťově to bude lepší tak jak píšeš Ty. Jestli vyzkoušíš, dej vědět;-):-K

ivulinka ivulinka

4. 1. 2010 19:41

Zizalko, co kdybych ty karbenátky proložila lečem s pivem? Leča mám svého moc a je v tom vlastně paprika, cibule a paprika, odpadl by mi vlastně jen kečup, i když toho mám doma taky litry:-).
Skvělý recept, už ted hodnotím kladně a v brzké době ukuchtím. Děkuji za inspiraci.:yes:

spagetka spagetka

4. 1. 2010 15:44

:-p:-p:yes:

Eliza Eliza

4. 1. 2010 14:40

Tohle zaslouží bodík předem...:-p Karbanátky na pivu znám, jen bez kečupu, ale myslím, že to stojí za pokus...:yes:

zizala zizala

4. 1. 2010 14:20

Můj muž se vyjádřil, že mu to chutná víc než buřty. Taky je dělám přesně takhle.:-8;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2010 14:14

No, buřty znám taky, karboše nééé, to musím napravit:-)):yes:

Paprika Paprika

4. 1. 2010 13:45

Jsem na tom stejně jako Maris a Cardanka. Vypadá to moc báječně.:yes::yes:

cardanka

4. 1. 2010 13:03

Stejně jako maris děláme buřty na černém pivu, proto věřím, že i toto bude výtečné:-p:yes:3.bodík

maris maris

4. 1. 2010 12:13

Přesně tak dělám buřty na pivu, karbanátky zkusím - dobrý nápad + :yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky na pivu karbanátky na pivě buřty na černém pivu karbanátky jinak karbanátky z mletého masa recept recept buřty na černém pivu s lečem buřty na pivě recept jak napravit hořké jídlo karbenátky masové obsah cukru v pivu buřty na černém pivu s lečem karbanátky s pivem karbenátky recepty z mletého masa jinak na černém pivu karbenátky na pivě mleté maso na pivu karbanatky ze spekacku burty na pive s lecem karbanátky recept špekáčky na pivu s nivou

Suroviny: karbanátky, cibule, paprika čerstvá červená, kečup ostrý, pivo černé

TopRecepty.cz

Karbanátky na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8W5