Kuřecí stehna na černém pivu s mrkví
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme ve větší míse ingredience na marinádu, důkladně promícháme.Stehna vidličkou jemně propícháme, dáme do marinády, pořádně promícháme a necháme v chladu alespoň…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smícháme ve větší míse ingredience na marinádu, důkladně promícháme.Stehna vidličkou jemně propícháme, dáme do marinády, pořádně promícháme a necháme v chladu alespoň…
Přemýšlíte co se zbytky pečeného masa? Máme tu pro vás skvělý recept na smažené krokety z pečeného masa a zeleniny. Hodí se jak na nedělní oběd, tak i na rychlou večeři…
Omytá kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky. Paličkou je jemně naklepeme a z obou stran, osolíme a opepříme.V hlubší míse připravíme marinádu prošleháním všech surovin…
Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme.Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky.Máslo rozehřejeme a vložíme na něj zeleninu a krátce orestujeme.Maso…
Čerstvou, syrovou mrkev nakrájíme na kostičky a dáme do kutru.Přidáme česnek a petrželku a rozsekáme najemno.Pak přidáme sůl, pepř, papriku a sýr, dobře promícháme a…
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a gulášové koření, promícháme.Po chvilce přidáme očištěné lišky, trošku houbového koření, osolíme,…
Žampiony očistíme, (já je i loupu, ale není nutné) a nakrájíme na plátky.V hrnci rozehřejeme máslo a houby na něm restujeme. Mírně osolíme, přisypeme mouku, krátce…
Křídla jemně osolíme.Suroviny na marinádu promícháme a obalíme v ní křídla. Necháme hodinu marinovat.Křídla opečeme na grilu.
V kuchyni se žampiony dají připravit na mnoho různých způsobů. Můžete je dusit, vařit, smažit, péct i grilovat. Tyto houby které se považují za kulinářskou lahůdku…
Nápadů na dobré a rychlé jídlo není nikdy dost. Tento vynikající oběd připravíte bez složité přípravy v jednom pekáčku. Brambory, kuřecí řízky a nivu zapečeme v troubě…
Tak obyčejná svačina nebo večeře jako je chleba s pomazánkou se s tímto receptem může stát vskutku netradičně vypadajícím pokrmem. Chlebová kolečka jsou spojena…
Oškrábeme brambory a nakrájíme na kolečka, dále nakrájíme uzeninu dle libosti a cibuli nakrájíme na jemno (jednu bramboru jemně nastrouháme na zahuštění).V hrnci…
Známé jídlo z jednoho pekáčku, tentokrát připravené v multifunkčním hrnci. Ideální volba pro ty, kdo šetří čas při přípravě jídla. Nové brambory přijmou chuť masa.…
Čerstvá rajčata ze zahrádky mají sice dlouhou sezonu přes léto, nicméně v zimě jistě oceníme jejich chuť v podobě čatní nebo marmelády. Jedna verze je základní s kořením…
Rychlá, nenáročná a chutná varianta obědu či večeře. Kostky brambor předem uvařené, které pak okořeníme a necháme opéct v troubě. K tomu na pánvi připravená kuřecí směs…
Bramborový guláš, tentokrát s fazolemi a mrkví vám dopřeje chutný oběd nebo sytou večeři. Práci v kuchyni si můžete urychlit použitím konzervovaných luštěnin. Přidejte…
Květák nejen skvěle chutná, ale poskytuje našemu tělu množství cenných látek. Květákové placičky patří mezi oblíbené stálice v českých kuchyních. Tyto jsou pikantně…
Kořenící směsi jsou velmi individuální záležitost, neboť každému chutná něco jiného. Někdo se spokojí s kupovaným kořením, někdo si svou příchuť pracně a dlouho testuje…
Nejprve smícháme podle chuti koření (lze použít i grilovací). Očištěné maso nakrájíme na kousky velikosti soust (z každého řízku 6 kousků na 2 špízy) a okořeníme.Papriku…
Nakládaný hermelín je klasika, která sice neomrzí, ale není od věci si občas zkusit i něco nového. Pokud k Hermelínu přidáme ještě další sýry a náležitě je okořeníme,…
Oblíbený tatarský biftek připravíme z najemno naškrábané hovězí svíčkové, kterou dochutíme žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou. Tatarák podáváme na…
Máte chuť na něco exkluzivního? Co třeba nakládaný hermelín? Nakládaný hermelín je naprostá klasika, nicméně každý si ho může ozvláštnit podle své chutě. Můžete zvolit…
Pokud už jste z vánočního mlsání přeslazení, jistě oceníte toto drobné slané pohoštění, které se skvěle hodí k vínu i pivu. Těsto ochutíme sýrem a vlašskými ořechy,…
Jednoduchá znojemská omáčka, kterou zvládne i začátečník. Lze ji vařit i v pomalém hrnci nebo papiňáku. Omáčku si můžeme zahustit i jinak než moukou a zjemnit smetanou.
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Grilování levou zadní: Tipy na božské dipy a fantastické marinády
Šumavský bramborák: Hrubá mouka zajistí jedinečnou křupavost, zajímavou chuť a vůni jedna netradiční ingredience
Polévka z hlívy ústřičné s medvědím česnekem a brambory voní houbami, zasytí i velké jedlíky a je hotová za chvíli