 
	
	
Drobenkový koláč s jablky
Recept ještě nebyl hodnocenDrobenkový koláč je výborným dezertem, který budeme mít hotový téměř bez práce. Není potřeba vypracovávat žádné těsto, navíc je koláč jemný a příjemně šťavnatý. Upéct ho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			 
			
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 400 kJ / 335 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g | 
| Tuky | 0,50 g | 
| – nasycené | 0,05 g | 
| – nenasycené | 0,10 g | 
| –– mononenasycené | 0,05 g | 
| –– polynenasycené | 0,05 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 9,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 11 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 75,00 g | 
| – cukry | 75,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
	
Drobenkový koláč je výborným dezertem, který budeme mít hotový téměř bez práce. Není potřeba vypracovávat žádné těsto, navíc je koláč jemný a příjemně šťavnatý. Upéct ho…
	
			 
	
	
Rychlá jednoduchá hrníčková bábovka, kterou můžete upéct ke snídani pro rodinu i ke kávě pro návštěvu. Připravit ji zvládnete s minimem nádobí třeba i na chalupě. Díky…
	
			 
	
	
Variant, jak upéct závin či štrúdl, je mnoho. Podle tohoto receptu připravíme jednoduchý štrúdl z jogurtového těsta. Těsto se netrhá a štrúdl je po upečení velmi chutný.…
	
			 
	
	
Potřebujete chutný a reprezentativní moučník, ale nechcete jeho přípravou trávit celé hodiny? Pak je tato snadná a rychlá hrníčková bábovka s tvarohem ideálním řešením!…
	
			 
	
	
Z osvědčeného domácího taženého těsta vytvoříme jablečný štrúdl jedna báseň. Klasické těsto překvapí svou chutí a vláčností. Jablečný závin podle tohoto receptu se…
	
			 
	
	
Jablečný závin podle tohoto klasického receptu zvládne i začátečník upéct tak, že si na něm všichni skvěle pochutnají. Hotový jablečný závin můžete na talíři doplnit…
	
			 
	
Máte chuť na jablečný štrůdl, ale nechcete používat kupované těsto? Vyzkoušejte tento výborný moučník připravit z domácího těsta. Připravíte ho snadno z pomazánkového…
	
			 
	
	
Jablečný závin patří mezi klasiku, která se pravidelně peče v našich kuchyních jako rychlá a sladká pochoutka k nedělní kávě. Vyzkoušejte tentokrát kupované listové…
	
			 
	
	
Když máme chuť na štrúdl, ale nechceme ztrácet čas s taženým nebo listovým těstem, použijeme jednoduchý recept na jablečný závin z jogurtového těsta. Velkou předností…
	
			 
	
	
Známe ji sice ze závodních a školních jídelen, ale teprve doma připravená žemlovka je neskutečná dobrota! Voňavá jablky, skořicí a vanilkou poslouží jako hlavní sladké…
	
			 
	
Na přípravu rychloštrúdlu využijeme hotové listové těsto rozválené na pečicím papíře. Stačí už jen připravit strouhaná jablka, rozinky s rumovou příchutí, zabalit a…
	
			 
	
K podzimním dnům patří sladké jablečné moučníky, které svou chutí příjemně pohladí na duši. Strakaté řezy, skládající se ze světlého a kakaového těsta s jablečnou náplní…
	
			 
	
	
Opomíjený a přitom lahodný nákyp, na kterém si pochutnáte celoročně. Připravit ho můžete s čerstvým, ale i kompotovaným ovocem. Rýžový nákyp je dobrota, která vás zasytí…
	
			 
	
Jablka, která sklidíme na sklonku léta zpracujeme nejen na zimu, ale také z nich zrovna připravíme skvělý moučník. Jedním takovým může být tento drobenkový s vrstvou…
	
			 
	
Základ těchto muffinů tvoří nastrouhaná jablka s kakaem, rozinkami a skořicí, které dodávají těstu přirozenou sladkost a vláčnost. Pak stačí jen na povrch přidat ovoce,…
	
			 
	
Milujete hrníčkové buchty a recepty na ně? Tak hned můžete vyzkoušet jednu voňavou s jablíčky a jemným tvarohem uprostřed. Je snadná, rychlá a lahodná. Potěšte rodinu…
	
			 
	
	
Pokud se vám letos urodilo na zahrádce hodně jablek, připravte si z nich výborný tažený štrúdl. Příprava těsta je snadná a skvěle se s ním pracuje. Štrúdl voní po másle…
	
			 
	
	
Voňavá vánočka je jedním ze symbolů Vánoc. Pletená z několika pramenů kynutého těsta, opatrně pečená, ozdobí každý vánoční stůl. Pak už jen vánočku pocukrovat a můžeme…
	
			 
	
	
Chystáte se upéct štrúdl, ale zapomněli jste koupit listové těsto? Nepropadejte panice, máme pro vás záchranné lano. Pokud máte doma tvaroh, vyzkoušejte štrúdl z…
	
			 
	
	
Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…
	
			 
	
	
Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert jako ze zámku. Hraběnčiny řezy patří k velmi oblíbeným tradičním moučníkům našich babiček. Máme pro vás…
	
			 
	
	
Nevíte si rady se zásobou jablek? V tom případě vyzkoušejte osvědčený recept na skvělé jablečné řezy. Jsou jednoduché na přípravu, křehké, vláčné a mile starosvětské.…
	
			 
	
Dvojctihodné koláčky od věhlasného cukráře Josefa Maršálka přilákají nejeden mlsný jazyk. Kynuté těsto je plněno tvarohovou náplní, v důlku jsou pak kořeněná povidla,…
	
			 
	
	
Kynutý, makový, dokonalý. Takový je tento nadýchaný závin, který si můžete připravit jen tak ke kávě, nebo jako základ sladké snídaně. Rozpis je na dva záviny, ale ani…
	
			 
		
	
			 
		
	
			