Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečená krůtí hnízda

Zapečená krůtí hnízda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tento recept spojuje jemné mleté krůtí maso s bylinkami. Z masa se tvoří malá "hnízda", která jsou plněná lahodnou náplní a zapečená do zlatova. Zapečená krůtí hnízda…

1974andrea

60 min

Lesnická krkovička

Lesnická krkovička

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Plátky vepřové krkovice naložené v zajímavé marinádě s "divokým kořením" a podušené doměkka udělají radost na talíři. Přidejte vhodnou přílohu, trochu zeleninového…

Eliza

60 min

Fofr oběd z tlakáče

Fofr oběd z tlakáče

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V tlakovém hrnci připravíme jednoduše během chvilky výborný oběd. Uzená kuřecí stehna a brambory s trochou papriky, čerstvým rozmarýnem a křupavou slaninou chutnají…

rebeka

20 min

Králík na rozmarýnu a bílém víně

Králík na rozmarýnu a bílém víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso je velmi chutné a jemné. Aby nebylo příliš suché, prošpikujeme ho slaninou, a pro výbornou chuť přidáme česnek a rozmarýn. Maso podáváme s chutnou šťávou…

RubyRom

155 min

Králík na rozmarýnu a bílém víně

Králík na rozmarýnu a bílém víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso je velmi chutné a jemné. Aby nebylo příliš suché, prošpikujeme ho slaninou, a pro výbornou chuť přidáme česnek a rozmarýn. Maso podáváme s chutnou šťávou…

RubyRom

155 min

Focaccia s čerstvými rajčaty

Focaccia s čerstvými rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Focaccia je kynutý italský chléb z jednoduchého těsta. Voní olivovým olejem, rozmarýnem a oreganem. Olivy a čerstvá rajčátka na povrchu dodávají pečivu zajímavou chuť a…

RubyRom

110 min

Pečené ratatouille

Pečené ratatouille

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Tradiční francouzský zeleninový pokrm, který proslavil zejména stejnojmenný film, pochází z okolí města Nice. Řeč je samozřejmě o zeleninovém ratatouille, které vás…

hosta

75 min

Ryba pečená s bylinkami

Ryba pečená s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hledáte jednoduchý způsob, jak připravit rybu? Důležité je jemnou chuť ryby jen zvýraznit, ale nepřebít ji příliš výrazným kořením. Stačí použít čerstvé voňavé bylinky a…

past1978

30 min

Baskické plátky

Baskické plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šťavnaté a měkké dušené plátky vepřového masa jsou oblíbeným jídlem naší kuchyně. Podáváme je se šťávou ochucenou rajčatovým protlakem a kapiemi. Jako přílohu můžeme…

past1978

60 min

Caprese z pečené řepy

Caprese z pečené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jednoduchý italský salát z ostrova Capri kombinuje chuť mozzarelly, rajčat a bazalky. Ochutnejte ho v trochu pozměněné verzi, ve které rajčata nahradíte plátky pečené…

poslirecept

60 min

1 18 19 20 21 22 55