Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbové rizoto od Habrďáka

Houbové rizoto od Habrďáka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kostky. Tvrdý sýr (parmazán, gran padano) nastrouháme na jemno.Na másle osmahneme cibuli s česnekem. Musí jenom…

habunda

120 min

Rýžový salát II

Rýžový salát II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvařenou rýži smícháme s ingrediencemi na salát a dáme vychladit alespoň na hodinu do lednice.Na pánvi rozpálíme olivový olej, na kterém rychle opečeme celé rajče ze…

Rýžový krém s borůvkami

Rýžový krém s borůvkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rýži propláchneme studenou vodou a dáme do hrnce. Zalijeme mlékem, přidáme špetku soli a uvaříme do měkka, pokud je třeba, přidáme mléko. Do horké hmoty vmícháme máslo a…

RubyRom

75 min

Rizoto po mém

Rizoto po mém

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuřecí prsa odblaníme a nakrájíme na malé kostičky. Okořeníme solí, pepřem, grilovacím kořením a zakápneme olivovým olejem.Žampiony nebo jiné houby nakrájíme na tenké…

amarcha

70 min

Trhané krůtí rizoto

Trhané krůtí rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdříve uvaříme rýži. Krůtí maso natrháme.Nejlépe na wok pánvi na másle orestujeme mraženou zeleninu, přidáme na kousky natrhané maso, podlijeme vývarem a dusíme cca 7…

Houby zapékané s rýži

Houby zapékané s rýži

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.Pridáme nasekaný cesnak a necháme rozvoňať.Vložíme nakrájané huby a na väčšie kusy narezané paradajky. Osolíme, okoreníme…

tejaja

80 min

Filé s rýžovo - čočkovou směsí

Filé s rýžovo - čočkovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybacie filé posypeme kurkumou a osolíme.Šošovicu zmiešame s ryžou, osolíme a rozsypeme na vymastený pekáč.Na túto zmes rozložíme filé.Na filé dáme lístky majoránky a…

tejaja

50 min

Italské rizoto se zeleným chřestem

Italské rizoto se zeleným chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rizoto je tradiční italské rýžové jídlo vařené ve vývaru. Správně uvařené rizoto je husté a smetanové, rýže je však vařena al dente (na skus) a s oddělenými zrny. Toto…

Jurgen.k

60 min

1 49 50 51 52 53 54