Žampiony na uzené paprice
Recept ještě nebyl hodnocenMilovníci omáček zbystřete. Smetanová omáčka se žampiony, provoněná uzenou paprikou a slaninou se po prvním ochutnání zajisté zařadí do vašeho repertoáru. Omáčku můžete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Milovníci omáček zbystřete. Smetanová omáčka se žampiony, provoněná uzenou paprikou a slaninou se po prvním ochutnání zajisté zařadí do vašeho repertoáru. Omáčku můžete…
Této hutné smetanové polévce se také někdy říká "posilující". Při rekonvalescenci jí vaří pro vegetariány a je vhodná i pro bezlepkovou dietu. Ovesné vločky polévku…
Florentýnky jsou původně, jak už název napovídá, ze slunné Itálie, zabydlely se ale i u nás a díky své lahodné chuti jsou k dostání na pultech cukráren po celý rok.…
Sušenky nemusí být jen ve sladké variantě. Krekry z plísňového sýru, másla a smetany jsou nenáročné na přípravu a po upečení křehké a křupavé. Je to ideální pochutina na…
Sušenky nemusí být jen ve sladké variantě. Krekry z plísňového sýru, másla a smetany jsou nenáročné na přípravu a po upečení křehké a křupavé. Je to ideální pochutina na…
Na tuto jednoduchou omáčku stačí jen několik surovin. Pálivý křen zjemníme smetanou a povaříme spolu s hovězím vývarem. K dochucení použijeme pouze trochu soli. Podáváme…
Výtečné řezy, skládající se z kokosového korpusu, pudinkového krému, šlehačky a čokoládové polevy si stoprocentně zamilujete. Jejich příjemně sladká chuť vám zůstane v…
Trochu opomíjená kedlubna má rozličné využití v kuchyni. Kedlubnovou omáčku lze připravit hned na několik způsobů. Představuje jídlo vhodné pro děti i dospělé, navíc je…
Jedním ze zástupců kaprovitých ryb, který má čistou chuť a pevné maso je právě tolstolobik. Filet z něj připravíme jen orestováním na přepuštěném másle. Doplníme ho pak…
Rychlých a chutných ovocných koláčů není nikdy dost. Pokud milujete kombinaci tvaroh, ovoce a drobenka, tak je tento recept přesně pro vás. Koláč je lehounký, kyprý a…
Cuketu nakrájíme na tenké plátky a mírně posolíme.Na cuketu položíme anglickou slaninu a na plátky nakrájená rajčata. Posypeme strouhaným uzeným sýrem a zalijeme…
Flíčky si připravíme a uvaříme, jak jsme zvyklí a dáme je propláchnuté a odkapané do pekáče(v kterém budeme péct) s olejem a promícháme. Na pánvi si mírně osmažíme…
Na troše másla opražíme 1/3 z nastrouhaného množství bagety, zalijeme horkou vodou (vývarem), dáme bujon, (při použití vývaru se už nedává), prolisujeme česnek, pokud…
Nakrájíme cibulku a jarní cibulku na drobno a smažíme na rozehřátém oleji . Do zlatavě opečené cibulky přidáme pórek a smažíme do změknutí. Poté přidáme listový špenát…
Do širšího, hlubšího hrnce si dáme vařit vodu na špecle. Smetanu ušleháme s vejcem, přidáme sůl a postupně mouku, promíchanou s práškem do pečiva.Vyšleháme do hladkého…
Do širšího, hlubšího hrnce si dáme vařit vodu na špecle. Smetanu ušleháme s vejcem, přidáme sůl a postupně mouku, promíchanou s práškem do pečiva.Vyšleháme do hladkého…
Uzenou makrelu obereme od kostí a od kůže, vložíme do misky, přidáme sýr Cottage, nadrobenou Nivu, změklé máslo, hořčici a rozmixujeme tyčovým mixerem. Pokud je…
Nakrájíme cibuli na měsíčky a jablko s česnekem na kousky. Dáme do vyššího pekáčku, přidáme švestky a promícháme. Nahoru položíme maso, zalijeme vínem a vývarem do tří…
Korpus: vejce s cukrem vyšlehat do pěny, pak zlehka vmíchat prosátou mouku s kakaem a olej. Hmotu rozetřít na peč. papír a péct na 200° 8-10min. Krém: smíchat žloutky,…
Žloutky oddělíme od bílků a vyšleháme tuhý sníh se špetkou soli. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme mouku a kakao a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Nalijeme…
Lančmít nakrájíme na kostky, dáme je na osmaženou cibuli. Zaprášíme paprikou a chvíli podusíme.Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, povaříme, osolíme,…
Bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme z nich tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukry, přidáme smetanu, špetku soli a vyšleháme metličkou.K žloutkové hmotě přidáme rozpuštěné…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Vše, co potřebujete. Kdykoliv. Vylepšená služba Tesco online nákupy
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Lokše z tvarohového těsta jsou neskutečně vláčné a jemné, stačí na ně jen pár ingrediencí a hotové jsou za chvíli