Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sarma-zelné závitky s masem

Sarma-zelné závitky s masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Velké zelné listy stažené z hlávky zelí spaříme vařící vodou, aby byly plastické a připravíme náplň z masa.Do míchaného mletého masa dáme vajíčko, kopr, nasekanou…

Bibinka

90 min

Houbové pečenáče

Houbové pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nálev vařit 5 minut a nechat vystydnout. Houby, které používáte na houbové řízky se obalí v trojobalu a usmaží a nechají vystydnout. Na dno zavařovací sklenice dát…

Kuře pečené na brusinkovém zelí

Kuře pečené na brusinkovém zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hlávkové zelí nakrájíme na tenké nudličky nebo menší čtverečky. Dáme do pekáče, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, oloupané a na plátky nakrájené jablko a brusinkový…

Vepřové plátky podle Petra Voka

Vepřové plátky podle Petra Voka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jemně naklepané plátky vepřového masa opečené dozlatova, podušené s voňavým kořením a zalité jemnou omáčkou s kapkou vína a křupavou slaninou, vás potěší svou dokonale…

Angel 666

85 min

Krevety

Krevety

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté restované krevety jsou lehkým a přitom elegantním pokrmem, který zvládnete během pár minut. Podávejte je s čerstvou bagetou, zeleninovým salátem nebo jako…

Veruncicka

55 min

Plněné kuře s fotopostupem

Plněné kuře s fotopostupem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

1. Kuře omyjeme, položíme prsíčkama nahoru a v hrudi podélně po kosti nožem odřízneme. 2. Podél hrudní kosti opatrně oddělujeme nožem prsní maso na obou stranách.…

k.radulka

120 min

Korunovační kuře

Korunovační kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuře dáme uvařit do měkka – pomalým varem s přidaným celým pepřem, bobkovým listem a solí. Mělo by to po 40 minutách být dostatečně měkké. Po uvaření maso obereme z…

spagetka

50 min

Ruská svíčková

Ruská svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Máte-li chuť vyzkoušet netradiční variantu svíčkové, pusťte se do přípravy této její ruské verze. Chybí v ní cibule i některé tradiční koření, naopak obsahuje neobvyklou…

Domácí hamburger

Domácí hamburger

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zkompletovat opravdu dobrý hamburger, to chce mít ty správné suroviny a dobře udělané maso. Tento recept je od ostatních odlišný použitím bílého vína do masové směsi na…

KamcaB.

30 min

Krůtí plátky na rozmarýnu

Krůtí plátky na rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krůtí maso je jemné, velmi dobře stravitelné, málo tučné a vhodné i do diety. V tomto receptu najdete inspiraci na krůtí plátky, které ochutí a provoní rozmarýn s…

Eliza

120 min

Pravé telecí ragú

Pravé telecí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve očistíme maso. Je potřeba jej zbavit všech blan a nežádoucích částí, poté ho nakrájíme na kostky asi o velikosti 2 cm. Maso osolíme a opepříme a na oleji…

First Flavor

90 min

Žebra po mysliveckou

Žebra po mysliveckou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Žebra jsem osolil, přidal jsem nakrájený česnek, cibuli , posypal harissou, celý pepř, bobkový list, jalovec, nové koření, 0,5 litru bílého vína. Dáte do předem vyhřáté…

Drahos z kamene

180 min

Azu po tatarsku z vepřového

Azu po tatarsku z vepřového

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na úzké nudličky, okurky na kostičky.Do nádoby tlakového hrnce nalijeme olej, do něj nasypeme veškeré koření a promícháme. Nasypeme nakrájené maso a zase…

Maso dvou barev

Maso dvou barev

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud s čínskou kuchyní začínáte, zkuste uvařit napřed jednodušší jídla. Toto ocení především milovníci pikantních jídel. Na oleji minutkově připravené orestované…

Casimanta

50 min

Pelmeně s petrželkovou omáčkou

Pelmeně s petrželkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pelmeně patří mezi tradiční pokrmy ruské a jí blízké kuchyně. Jedná se o ve vodě vařené knedlíčky plněné zpravidla masovou směsí. K nim pak můžeme servírovat lahodnou…

Eliza

195 min

1 5 6 7 8 9 50

Naposledy jste si prohlédli