Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřové kotlety s klobásou

Vepřové kotlety s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme z obou stran. Maso vyjmeme a na výpeku osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli, přidáme červenou…

Smažené kalamáry v těstíčku

Smažené kalamáry v těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kalamáry necháme rozmrazit, osušíme a vložíme do marinády z vína, oleje, citronu, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Na těstíčko rozšleháme vajíčko s vínem a…

Smažené kalamáry v těstíčku

Smažené kalamáry v těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kalamáry necháme rozmrazit, osušíme a vložíme do marinády z vína, oleje, citronu, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Na těstíčko rozšleháme vajíčko s vínem a…

Hovězí maso na kari s pórkem

Hovězí maso na kari s pórkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso nakrájíme na nudličky, smícháme se sójovou omáčkou a dáme do ledničky na dvě hodiny marinovat. Mezitím si nakrájíme pórek na nudličky. Potom si na pánev dáme olej…

pbarva

140 min

Hovězí tokáň s tarhoňou

Hovězí tokáň s tarhoňou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na sádle zvolna smažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli a česnek, vhodíme maso nakrájené na kostky a opečeme. Osolíme a opepříme, přidáme protlak, zasmahneme,…

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatá vepřová pečeně, přelitá dokonalou omáčkou Robert je opravdovou lahůdkou. Zmínka o omáčce pochází již ze 17. století. Jejím základem je kvalitní víno, koření a…

jahoda

95 min

Alsaský šugrut

Alsaský šugrut

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Toto jídlo je třeba vařit v nerezovém hrnci se silným vrstveným dnem nebo silném hliníkovém s nepřilnavou vrstvou. Původně toto jídlo Alsasanky vařily v litinovém hrnci…

Krkovička z remosky

Krkovička z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na čtyři stejně velké díly. Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, očištěnou mrkev na větší kousky, šalotku na středně velká kolečka…

Kuřecí maso v těstíčku

Kuřecí maso v těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso si nařežeme jak se komu zlíbí a lehce naklepeme. Vymícháme si těstíčko do kterého namáčíme jednotlivé kousky a smažíme v oleji na střední teplotu - víckrát otáčíme,…

amarcha

20 min

Smažená rýže

Smažená rýže

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Smažená rýže je čínské jídlo. U čínské kuchyně bývá zdlouhavá příprava, ale například s krájením zeleniny vám někdo může pomoct. Samotná příprava je velmi rychlá a…

zizala

40 min

Pečeně na houbách

Pečeně na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ochutnejte hovězí maso připravené na způsob zvěřiny. Divokou chuť mu dodejte drceným jalovcem a voňavými lesními houbami. K upečenému masu dobře ladí omáčka ochucená…

k.pavlik

120 min

Lahůdkový amur na zelenině

Lahůdkový amur na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Lahůdkový amur na zelenině je výtečný pokrm, který spojuje jemné a šťavnaté maso sladkovodní ryby s pestrou směsí čerstvé zeleniny. Tento zdravý a chutný recept ocení…

zizala

60 min

1 5 6 7 8 9 49

Naposledy jste si prohlédli