Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Palačinky s masovou směsí

Palačinky s masovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zpěníme cibulku, přidáme česnek nakrájený na plátky. Potom vložíme mleté maso, osolíme až na pánvi, ať se maso pěkně rozdělí a orestujeme. Zaprášíme sladkou paprikou,…

greatone

40 min

Aloe - užívání

Aloe - užívání

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Vše se smíchá dohromady (aloe se rozdrtí v porcelánové míse nejlépe čistou vařečkou nebo nerez nožem nebo dřevěnou paličkou). Med rozpustit ve víně a dá se do tmavé…

clupmi

300 min

Králík na víně

Králík na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Králíka osolíme, opepříme, obložíme kořenovou zeleninou a kořením, zakapeme olejem a červeným vínem. Necháme odležet v chladu cca 10 hodin. Králíka vyjmeme. Zeleninu s…

Hovězí srdce na divoko

Hovězí srdce na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na 1,5 lžíci sádla podusíme velkou cibuli, přidáme sladkou papriku a na plátky nakrájené srdce. Krátce orestujeme, opepříme dle chuti, přidáme lžičku koření na divočinu…

hemriettas

180 min

Divoké srdce

Divoké srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houby si předem namočíme do vlažné vody. Srdce si očistíme a nakrájíme asi na 1,5cm plátky. Osolíme, okořeníme kmínem a drceným jalovcem a obalíme v mouce. V pekáčku na…

Králík na špeku

Králík na špeku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Králíka si naporcujeme. Každý kousek okořeníme, opepříme a osolíme. Naskládáme na sebe do misky, zakápneme olejem a posypeme česnekem nakrájeným na plátky. Dáme odležet…

Kralik v  italske omacce

Kralik v italske omacce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kralika naporcujem a jednotlive kusy obalim v polohrubej muke. Na rozpalenom oleji porcie opeciem a odlozim na teple miesto. Do zbytku oleja rozprazim nakrajanu slaninku…

vybusna

60 min

Kachní prsa s brusinkami

Kachní prsa s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso si očistíme a nařežeme kůži. Vmasírujeme koření, pokapeme pár kapkami oleje a necháme odležet několik hodin.Pak maso na pánvi opečeme. Na každém záleží, jak kdo má…

Hovězí ragú na rajčatech

Hovězí ragú na rajčatech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na zhruba 2 centimetrové kostky. Cibuli nakrájíme na tenké nudličky a česnek na plátky. Do mísy dáme mouku osolíme a opepříme ji a maso v ní obalíme. V…

Miquel

120 min

Bažant nadivoko

Bažant nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou…

poslirecept

120 min

Námořnická vepřová plec

Námořnická vepřová plec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Děda jde do kuchyně. Vidím Vojtíška, jak nadzvedává poklice a libuje si. To bude dobrota, to bude dobrota. Zůstal jsem stát mezi dveřmi a koukám, jak lžíce mizí v hrnci…

jan.alois

105 min

Rajská omáčka podle pana Šroubka

Rajská omáčka podle pana Šroubka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rajská omáčka podle pana Šroubka je dokonale vymazlený návod na zhotovení omáčky té nejvyšší kvality. K této omáčce si připravte houskový knedlík a maso tam bude už jen…

Dooga

80 min

Závitek se zelím a slaninou

Závitek se zelím a slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masové závitky jsou jednoduché a velmi variabilní jídlo. Tyto připravíme z hovězího masa a naplníme je náplní z kysaného zelí a slaniny. Závitky podlijeme dobře…

poslirecept

140 min

Milánské hovězí řízky

Milánské hovězí řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na silnější plátky. Jemně obalíme v mouce a na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran. Odložíme ho bokem.Ve výpeku opečeme cibuli nakrájenou na…

1 7 8 9 10 11 32

Naposledy jste si prohlédli