Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Španělská Sangría Videorecept

Španělská Sangría

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Osvěžující letní nápoj plný ovocné chuti! Spojením broskví, citrusů, vína a jemného cukrového rozvaru vznikne dokonalá sangria, která potěší při každé příležitosti.…

Miquel

5 min

Krkovička s křupavým zelíčkem

Krkovička s křupavým zelíčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí nakrájíme, dáme do mísy a zalijeme vařící vodou a necháme 10 min odstát. Krkovičku nakrájíme na plátky, po krajích nařízneme, aby se nekroutila, osolíme, opepříme.…

Hovězí po myslivecku v PH

Hovězí po myslivecku v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso prošpikujeme a osolíme, rozehřejeme olej i máslo a maso zprudka opečeme, přidáme pokrájenou zeleninu, koření a také orestujeme. Podlijeme 200 ml vína a vývarem. PH…

maris

240 min

Farmářský guláš

Farmářský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Hrnec s olejem rozpálíme a nakrájené maso necháme opéct - nemícháme!Když je hodně opečené, osolíme, opepříme, trošku zalijeme a necháme dusit.Na pánvi na oleji…

Krůtí játra se zeleninou

Krůtí játra se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Drůbeží játra jsou snadno dostupná a nenáročná na svou přípravu. V tomto receptu najdete inspiraci na jejich úpravu s anglickou slaninou a mixem různé chutné zeleniny.…

Kaill

40 min

Variace na perkelt

Variace na perkelt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. Na sádle orestujeme cibuli. Ta musí být rozdušená vysloveně na kaši a do zlatova. Potom vložíme maso, orestujeme,přidáme…

spagetka

120 min

Kapr na víně

Kapr na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Českou klasikou na štědrovečerním stole je kapr smažený v trojobalu. Pojďte si ho tentokrát vychutnat v jiné verzi a jistě nebudete litovat. Pečený kapr na červeném víně…

poslirecept

60 min

Balsamikové glazé - redukce

Balsamikové glazé - redukce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Balzamikové glazé je hustá, sladkokyselá redukce, která dodá každému pokrmu nádech gurmánské dokonalosti. Hodí se k masu, sýrům, zelenině, ovoci a dokáže povýšit i ten…

casino

30 min

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den předem očistíme a odblaníme kančí kýtu. Osolíme, obalíme v koření na zvěřinu. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme do druhého dne v lednici.Nachystáme pekáč s…

nofrona

130 min

Lasagne s mletým masem II.

Lasagne s mletým masem II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lasagne se tváří jako náročný recept, pokud však máte kvalitní suroviny, zvládnou jej připravit i ti méně zkušení. Dva druhy omáček střídáme mezi pláty těstovin a povrch…

Ragú z kančího masa na švestkách

Ragú z kančího masa na švestkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodná kančí plec na švestkách je syté a chuťově výrazné jídlo, kterým potěšíte zejména muže. Příprava se může zdát složitá, ale není tomu tak. Nenechte se odradit ani…

Handour

85 min

Vepřové maso dvou barev

Vepřové maso dvou barev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do dvou misek připravíme dva druhy marinády. Maso očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na úzké plátky. Polovinu dáme do tmavé a polovinu do světlé marinády, na 5-6…

Telecí pečeně z pomalého hrnce

Telecí pečeně z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si předem naložíme. Osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Zalijeme olejem a přidáme promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Necháme aspoň do…

terezicka1

40 min

Makedonské maso

Makedonské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme jednu lžíci oleje, solamyl, promícháme a necháme chvilku odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli…

Kachna na medu a víně

Kachna na medu a víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kachní maso je tučnější, ale velice lahodné. Při pečení kachny to vůbec nemusíme přehánět s kořením. Bohatě postačí kachnu nasolit, přidat tymián, pepř, kmín a za…

janahh

170 min

Kančí kýta na brusinkách

Kančí kýta na brusinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin. Na lžíci oleje necháme…

1 6 7 8 9 10 33

Naposledy jste si prohlédli