Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Srnčí panenka na víně

Srnčí panenka na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Panenku prošpikujeme proužky špeku, osolíme, opepříme. V kastrolu si rozehřejeme máslo a maso opečeme. Opečené maso vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou zeleninu, přidáme…

Kachna na medu a víně

Kachna na medu a víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kachní maso je tučnější, ale velice lahodné. Při pečení kachny to vůbec nemusíme přehánět s kořením. Bohatě postačí kachnu nasolit, přidat tymián, pepř, kmín a za…

janahh

170 min

Červené zelí trochu jinak

Červené zelí trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zelí je jednou z tradičních příloh naší kuchyně. Někdo radši bílé a jiný zase červené. Připravte si s námi červené zelí, které vaříme na zkaramelizované cibuli zalité…

Arnik

45 min

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den předem očistíme a odblaníme kančí kýtu. Osolíme, obalíme v koření na zvěřinu. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme do druhého dne v lednici.Nachystáme pekáč s…

nofrona

130 min

Opilé kuře

Opilé kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Opilé kuře získalo nejspíš svůj název díky tomu, že se peče v omáčce z povidel a červeného vína. Získá tak skvělou nasládlou chuť. Na vínu doporučujeme nešetřit, to,…

rebeka

110 min

Kachna pečená na víně s jablky

Kachna pečená na víně s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Šťavnatá kachna, pečená na víně s jablky, je ideálním pokrmem pro sváteční dny nebo zvláštní příležitosti. Krásně rozpadající se maso podávané s dvěma druhy knedlíků a…

lenka-m

130 min

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

Lasagne s mletým masem II.

Lasagne s mletým masem II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lasagne se tváří jako náročný recept, pokud však máte kvalitní suroviny, zvládnou jej připravit i ti méně zkušení. Dva druhy omáček střídáme mezi pláty těstovin a povrch…

Ragú z mletého masa

Ragú z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno.Do hrnce dáme pár kapek oleje a začneme restovat cibulku, až zesklovatí,…

Kapr na víně

Kapr na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Českou klasikou na štědrovečerním stole je kapr smažený v trojobalu. Pojďte si ho tentokrát vychutnat v jiné verzi a jistě nebudete litovat. Pečený kapr na červeném víně…

poslirecept

60 min

Horké jablko

Horké jablko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K zimě patří teplé nápoje různých chutí. Vyzkoušejte toto horké jablíčko z jablečného džusu a červeného vína. Do sklenice pak naaranžujte kousky jablka a jistě by chuť…

poslirecept

30 min

Svařák s jablíčky

Svařák s jablíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svařené víno je symbolem zimních trhů a domácí pohody. Je to ideální nápoj pro dlouhé večery, kdy není kam spěchat, nebo pro setkání s přáteli. Podle chuti můžete přidat…

nofrona

15 min

Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K zimním měsícům neodmyslitelně patří konzumace zvěřiny. Oblíbeným tradičním českým pokrmem je pomalu dušené kančí maso se šípkovou omáčkou, které podáváme s knedlíkem.…

poslirecept

160 min

1 5 6 7 8 9 33