Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medvědí česnek je oblíbenou jarní bylinkou, která má stále větší popularitu. Svěží listy výrazně a příjemně voní, zároveň jsou plné vitamínů, které po dlouhé zimě tolik potřebujeme. Kromě použití zasyrova můžeme listy využít do celé řady chutných jídel.

Máme pro vás bohatou inspiraci na jídla s medvědím česnekem. Oblíbené je pesto, které vám nabízíme dokonce ve dvou verzích, připravit si můžete bylinkové máslo nebo upéct pečivo, ve kterém má nakrájený česnek důležitou roli. Listy se hodí do polévek, karbanátků, různých placiček, omáček a zapékaných jídel. Usušené listy můžete smíchat se solí a používat k dochucování jídel.

1/30

1/30

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky