Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Kuřecí balíčky na grilu, s uzeným bokem, sušenými rajčátky a cuketou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku
Bramborový salát z grilovaných nových brambor a bylinek Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku
Vepřové kotlety na grilu, v marinádě z červeného vína, oleje, hořčice a bylinek Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 varilamyskakasicku
30 foto Upečeme to, co mají naši diváci nejraději, říká Tereza Bebarová o nové řadě Buchet po ránu a slibuje i zlepšováky