uvařila 11. 10. 2013 12:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2013 12:39
bobkový list, brambory, celer, cibule, citron, cuketa, cukr, řepa červená, fazole červené, zelí červené, česnek, mouka hladká, zelí hlávkové, kližka hovězí, přední hovězí, koření hřebíček, chilli, jalovec, kečup ostrý, kedlubna, klobása, kmín celý, kopr, maso krůtí, salám kuřecí, zelí kysané, kyška, maggi, máslo, salám měkký, mléko, maso mleté, kost hovězí morková, směs zeleninová mražená, mrkev, celer, koření nové koření, ocet, pepř, petržel, nať petrželová, rajče, protlak rajčatový, okurka salátová, paprika sušená sladká, slanina, lečo, sůl, špek, prsa krůtí, bok uzený, vejce, plec vepřová, žebra vepřová, vývar masový, smetana zakysaná, paprika čerstvá zelená, fazolky zelené,
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 24. 5. 2024 21:44
Přidáno 24. 5. 2024 16:18
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Křehké kedlubny: Modré odrůdy dřevnatí mnohem méně, vypěstovat je můžete i na balkoně, jen je třeba je dobře zalévat a hnojit
Pečeme s Ivou: Hrníčkový recept – úžasné univerzální kynuté jogurtové těsto na slané nebo sladké pečivo