Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQog
Moje poznámka
Studený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQog
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 12 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 15 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 3 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 5 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 11 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 11 hodinami
Květákové placičky
Valis před 12 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 13 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 14 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
litevský bošč,
vánoční studený polévka,
borsc s podmaslim,
polevka studeny borsc,
litevsky studeny bosc,
recept na bošč,
recept bosc,
kyska s červenou řepou,
falešný boršč, recepty s obrázky,
polevka bošč,
recept studený borč,
polévka z kyšky,
bošč polévka,
bošč polévka recept nejlepší,
celková doba na boršč,
studený bošč recept,
ukrajinský boršč za studena
Suroviny:
kyška,
okurka salátová,
salám měkký,
mrkev,
cibule,
řepa červená,
brambory,
vejce,
voda,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Posílám obrázky a doporučuji jako lehkou letní večeři.