Suroviny pro 1 dávka
2 zapékací misky 15x20cm
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 500 kJ / 1 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,29 g |
Tuky | 64,38 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 186,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme pudink podle návodu a do téměř vychladlého zamícháme 1 vejce.
Krok 2: Mandle opražíme na suché pánvi.
Krok 3: V kastrůlku svaříme sirup nebo med s vodou, citrónovou šťávou, vanilkovou dření nebo vanilkovým cukrem, skořicí a přidáme na kousky nakrájené broskve a 2/3 mandlových lupínků.
Krok 4: Solamyl rozmícháme v troše vody nebo studené šťávy z plechovky, aby nebyly hrudky a přimícháme do směsi. Ještě asi 1 minutu povaříme na mírném ohni.
Krok 5: Pokud máme cannelloni, tak je naplníme směsí a naskládáme je těsně vedle sebe do máslem vymazané a strouhankou vysypané misky.
Krok 6: Vrstvíme pudink, potom další vrstvu naplněných trubiček a nakonec pudink a posypeme zbylými lupínky.
Krok 7: Pokud použijeme lasagne, tak je 2-3 minutky povaříme v lehce osolené vodě. Rozložíme je na dno misky, vrstvíme broskvovou směs, lasagne, pudink, lasagne, broskvovou směs, opět lasagne a nakonec pudink a posypeme lupínky.
Krok 8: Zapečeme v předehřáté troubě na 170 °C asi 40 minut. Podáváme horké nebo i studené.
Zveřejněno 23. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0QN
Moje poznámka
Broskvové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0QN
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 11 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 18 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 32 minutami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 6 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 8 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 8 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 10 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 11 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 13 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 13 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 13 hodinami
Tématické fráze:
caneloni recept,
testoviny nasladko,
cannelloni,
recepty cannelloni sladke,
těstoviny cannelloni,
lasagne nasladko,
cannelloni testoviny,
zavareni broskvi,
cannelloni sladké,
sladké cannelloni,
caneloni s broskvemi,
lasagne s pudinkem,
zavaření broskví recept,
carnelloni,
jak se zavařují broskve top recepty,
zavareni loupanych broskvi,
cannelloni nasladko,
lasane s pudingem,
recepty z čerstvých broskví,
broskvove calnelony
Suroviny:
cannelloni,
sůl,
lupínky mandlové,
máslo,
strouhanka,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr krystal,
vejce,
voda,
sirup javorový,
šťáva citronová,
lusk vanilkový,
skořice mletá,
broskve,
solamyl
Komentáře (15)
Zkusím některý pátek (ač bezvěrec, páteční postní den se snažím dodržovat). Těstoviny nasladko dělám jen nudle s tvarohem.