Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 822 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 10,73 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8zL
Moje poznámka
Okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8zL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 44 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
studená okurková polévka,
okurková polévka,recept,
polévka z okurek,
recept na okurkovou polévku,
okurková polívka,
studena okurkova polevka recept,
znojemská polévka,
studená polévka z okurek,
okurková polévka studená,
okurková polevoa,
studená okurková polévka s mátou,
okurkovapolevka,
okrurková polévka,
bulharská studená polévka,
studené polévky,
okurková polévka za studena,
okurková zálevka,
okukrková polévka,
okurová polévka,
okurka hadovka recepty
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
česnek,
kopr,
petrželka,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana zakysaná,
olej,
sůl,
pepř,
ocet,
pažitka
Komentáře (6)