Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
Litý koláč z kynutého těsta je dochucený zralými jahodami a korunovaný máslovou drobenkou. Příprava není náročná ani zbytečně zdlouhavá, za chvíli si můžeme pochutnávat na řezech výborného šťavnatého koláče.
Suroviny pro 1 plech
1 hrnek - 250 ml
1plech
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0lW
Moje poznámka
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0lW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 36 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 5 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 6 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
kynutý koláč,
kynutý borůvkový koláč,
lité kynuté těsto,
litý borůvkový koláč,
kynuté buchty hrníčkový recept,
koláče recepty hrníčkové,
rychlý kynutý borůvkový koláč,
borůvkový koláč hrníčkový,
litý koláč,
hrnickovy kolac,
kynuté těsto na buchty hrníčkové,
hrníčkový jahodový koláč,
kynuté těsto na litý koláč,
hrníčkový borůvkový koláč,
kynuté koláče,
bublanina hrníčkový recept,
koláče bez kynutí,
kynuté lité těsto,
lité koláče,
kynutý borůvkový koláč s drobenkou
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
máslo,
droždí čerstvé,
sůl,
cukr,
žloutek,
jahody,
mouka hrubá,
cukr,
máslo,
tuk
Komentáře (65)